Elhalt kanonok
Správa o úmrtí premonštrátskeho kanonika Antona Augustína (Antal Ágoston) Szignárovicsa (1831-1904) v Lelese 2. 02. 1904. Menovaný pôsobil ako premonštrátsky učiteľ v Oradei, v Košiciach a v Rožňave. [Narodil sa v Podolínci v Spišskej župe 16.01.1831. Životopisné údaje viď.A jászóvári premontrei kanonokrend jubileumi névtára.-Budapest,1902.- S.288 a 289]