Közkorházumnkrol
Informácie a štatistické ukazovatele činnosti Verejnej nemocnice v Humennom, ktorá roku 1903 si pripomenula 20.výročie založenia (ošetrovanie, liečenie, chorobnosť, úmrtie, príslušnosť župná atď.)