A homonnai Kereskedelmi Iparbank ...
Správa o výročnej schôdzi priemyselnej banky v Humennom dňa 14.02.1904 na ktorej bol vykázaný finančný zisk 5 539,07 napriek tomu, že pôsobí len od mája 1903. Schôdze sa zúčastnilo 26 účastinárov.