Árlejtési hirdetmény - Szoboszlay, ?
Zástupca mešťanostu v Rožňave - Szoboszlay vyhlásil 25.10.1912 konkurz na zabezpečenie stavebných prác na brehu potoka Drázus. Termín zaslania prihlášok je 30.11.1912.