Lelkész beiktatás Dobsinán
Správa o inštalácii evanjelického a. v. kňaza Gustáva (Gusztáv) Póscha do funkcie duchovného v Dobšinej dňa 3.11.1912. Obrad viedol Július (Gyula) Terray. Zúčastnil sa ho aj parlamentný poslanec Gejza (Géza) Kubinyi, svetský predstaviteľ gemerskej evanjelickej a.v. cirkvi a senior Ladislav (László) Bartholomaeidesz.