Szinészet Rozsnyón
Divadelná spoločnosť Ernesta (Ernő) Hidvégiho začne 8.11.1912 - 15 dňové účinkovanie v Rožňave. Tajomník K. Alexander (K. Sándor) Ajtai začal predpredaj vstupeniek. Predvedú divadelné hry: Ďurko, drahé dieťa; Rozveďme sa, Slnečnica a ďalšie.