Erzsébet ünnepély
19.11.1912 usporiadalo Katolícke vyššie gymnázium v Rožňave spolu so Samovzdelávacím Révaiho kruhom - spomienkovú slávnosť na kráľovnú Alžbetu. V kultúrnom programe vystúpili študenti gymnázia: Ľudovít (Lajos) Broszmann, Štefan (István) Winter, Ernest (Ernő) Medek a Štefan (István) Pobozsny. Spevácky zbor dirigoval Dr. Ján (János) Rónai a študent 8. ročníka Ľudovít (Lajos) Broszman.