Pénzügyi kinevezés
Finančný radca Koloman (Kálmán) Lánczy, ktorý pôsobil vo funkcii zástupcu riaditeľa Finančného riaditeľstva v Miskolci (MR) bol preložený k Finančnému riaditeľstvu do Rimavskej Soboty v podobnej funkcii v novembri 1912.