Mathiász József ünneplése
Príprava osláv pracovného jubilea Jozefa (József) Mathiásza, riaditeľa-učiteľa štátnej ľudovej školy z Michaloviec, ktorý oslavuje 30 rokov pracovného pôsobenia. Oslavy sa pripravujú na 12.03.1904. Podrobný program a účinkujúci. O.i. zriadenie základiny, ktorá ponesie jeho meno. Oslavy prebehnú v hoteli Csilag [Hviezda].