Köszönet és nyugta - Pósch, Jozef
Na počesť získania maďarského štátneho občianstva učiteľka Evanjelickej a.v. dievčenskej meštianskej školy Potisského dištriktu v Rožňave darovala 100 korún mestskej základine pre chudobných a 100 korún skrášľovacej komisii mesta Rožňava. Poďakoval jej mešťanosta Jozef (József) Pósch.