Egyházmegyei hirek
Rožňavský biskup previedol niektoré zmeny na postoch kňazov v diecéze: Do funkcie profesora na Biskupskom seminári v Rožňave bol v školskom roku 1912/1913 vymenovaný profesor teológie Ján (János) Sándor. Kaplán Augustín (Ágoston) Gálla bol preložený z Držkoviec do Oždian. Juraj (György) Borbás z Helpy nastúpil liečebný pobyt a počas jeho neprítomnosti ho bude zastupovať Pavol (Pál) Kojnok z Gočova.