Dénes gróf hetvenhét éves
18.11.1912 v najväčšej tichosti oslávil 77. narodeniny gróf Dionýz Andrássy. Gratuloval mu správca jeho majetkov v Krásnohorskom Podhradí - kráľovský radca Dr. Štefan (István) Sulyovszky.