Halálozások
Oznamy o úmrtí troch rožňavských občanov. Pekár Štefan (István) Grieger zomrel 7.11.1912 v Rožňave, tu bol aj pochovaný 10.11.1912. Bol členom mestského zastupiteľstva, Katolíckeho tovarišského spolku. Lesný majster Ľudovít (Lajos) Lakner zomrel 12.11.1912 a pochovaný bol 14.11.1912. Pôsobil na lesnej správe v Rožňave. Július (Gyula) Steidl, živnostník, zomrel 12. a pochovaný bol 14.11.1912 v Rožňave.