Földmivelésügyi áthelyezés
Správy o zmenách na postoch zverolekárov v novembri 1912: Vojtech (Béla) Ligeti z Rožňavy bol preložený do Törökszentmiklósu (MR) a Martin (Márton) Blum z Baia Sprie (RO) do Rožňavy.