Halálozások
V Budapesti zomrel 21.11.1912 vo veku 47 rokov Zoltán Kármán, advokát, brat lekára Aladára Kármána z Rimavskej Soboty. Vo veku 43 rokov zomrel v Rožňave Ľudovít (Lajos) Dvorzsák, finančný kontrolór 25.11.1912.