Hidvégy társulata
Divadelná spoločnosť Ernesta (Ernő) Hidvégyho ukončila svoje hosťovanie v Rožňave v novembri 1912 hrou Farkas (Vlk) dramatika Molnára. Odcestovala do Žiliny, kde začne 28.11.1912 svoje predstavenia.