Körlevél
Rožňavský biskup vydal v decembri 1912 pastiersky list č.14. Obsahuje nariadenia týkajúce sa diecéznych škôl, organizácie cirkevného života v diecéze, o členstve v nemocenskej poisťovni, zmeny na postoch kaplánov v diecéze: Ján (János) Balogh z Oždian do Držkoviec, Jozef (József) Láng z Nálepkova do Starej Haliče, Pavol (Pál) Kojnok zo Starej Haliče do Helpy, Ján (János) Páva do Divínu, Augustín (Ágoston) Gálla z Držkoviec do Oždian.