Rendjelviselési engedély
Traja zamestanci lesného hospodárstva Coburgovského panstva - lesmajster Ľudovít (Lajos) Okolicsányi z Polomky, Adof Przibislawsky z Muráňa a lesný hlavný inžinier Karol (Károly) Bradofka z Polomky boli vyznamenaní rytierskym sasko-ernestínskym krížom I. triedy v decembri 1912.