Uradalmi rendelkezés
Gróf Dionýz (Dénes) Andrássy vydal v decembri 1912 nariadenie, podľa ktorého v lesnom hospodárstve v Krásnohorskom Podhradí došlo k zmene pomenovaní lesníckych funkcií: erdőmester (lesmajster) na főerdőmérnök (hlavný lesmajster) a főerdész (hlavný lesný) na erdőmérnök (lesný inžinier)