A Franciska bányamúzeumot
V decembri 1912 boli urobené posledné stavebné úpravy na budove banského múzea v Rožňave. Jeho oficiálny názov je: Az Országos Bányaszati és Kohászati Egyesület Borsod-Gömöri Osztályának Andrássy Franciska Grófné Múzeuma.