Neogrády képkiállitása
Kladné hodnotenie výstavy Antona (Antal) Neográdyho v Rimavskej Sobote v decembri 1912. Rodák z Držkoviec, profesor Vysokej školy výtvarných umení v Budapesti vystavil okolo 100 krajiniek, tematicky blízkych Gemeru-Malohontu. Podobná výstava sa plánuje v Rožňave.