Közlekedésügyi áthelyezés
Minister obchodu a dopravy previedol dve zmeny na Štátnom stavebnom úrade v Rimavskej Sobote v novembri 1912: Vojtech (Béla) Sipos, inžinier, bol preložený do Hunedoara (RO) a na jeho miesto nastúpil Leopold (Lipót) Breier, pomocný inžinier z Hunedoara v Rumunsku.