Előadások
Informácie o prednáškach v osvetovom a Katolíckom tovarišskom spolku v Rožňave. Ladislav (László) Réz hovoril o dejinách kultúry 10.11.1912. Anton (Antal) Regula o Londýne a Paríži s premietaním obrázkov. Dr. Ján (János) Rónai bude mať sociálnu prednášku.