Neogrády képkiállitása
Maliar - krajinkár Anton (Antal) Neogrády, rodák z Držkoviec, po úspešnej autorskej výstave v Rimavskej Sobote bude mať vernisáž 15.12.1912 aj v Rožňave. Výstava potrvá 10 -12 dní v budove Katolíckeho vyššieho gymnázia v priestoroch samovzdelávacieho kruhu.