Királyi kitüntetések
Za zásluhy na poli verejného života boli kráľom vyznamenaní Martin (Márton) Danis, obecný richtár z Ratkovej a železničný zamestnanec Ján (János) Liczey z Ochtinej strieborným záslužným krížom v decembri 1912.