Papszentelés
Rožňavský biskup Ľudovít (Lajos) Balás vysvätil za kňaza (áldozópap) Leopolda (Lipót) Pupinszkého, premonštrátskeho kanonika a profesora na Katolíckom vyššom gymnáziu v Rožňave. Takisto aj poslucháči Biskupského seminára v Rožňave prijali nižšie vysvätenie.