Halálozás
Správa o úmrtí hlavného rabína Leo S. Singera 5.12.1912 v Rimavskej Sobote. Za veľkej účasti bol pochovaný 8.12.1912 v Rimavskej Sobote. Bol známy ako cirkevný spisovateľ. [V roku 1882 zvolený za hlavného rabína. Jeho publikácie uvádza J. Szinnyei 12, s. 1142-1143. Všetky jeho diela vyšli tlačou v Rimavskej Sobote].