Pályázók figyelmébe
Rožňavský mešťanosta oznámil na základe vyhlásenia župného zastupiteľstva v Rimavskej Sobote (SS) konkurz na miesto törvényhatósági hordójelző pri župnej správe s 1000 korunovým platom a 800 korunovou odmenou. Termín odovzdania prihlášok je 20.12.1912.