Köszönet és nyugta - Rónai, Ján
Poďakovanie Jána (János) Rónaiho, riaditeľa Biskupského seminára v Rožňave všetkým, ktorí prispeli finančným darom na výstavbu seminárnej kaplnky pri Biskupskom seminári v Rožňave.