Három kézben a zászló
Pod názvom "Vedenie je v troch rukách" informoval týždenník Murányvölgye o zmenách na redaktorských postoch od 8.12.1912. Hlavným redaktorom sa stal Peter (Péter) Traum, zodpovedným redaktorom Ján (János) Hoznek a hlavným spolupracovníkom Alexander (Sándor) Gyulay.