Lichtenstein hercegné
Informácie z oficiálnej návštevy kňažnej Márie (Marica) Lichtenstein v Dobročinnom ženskom spolku v Rožňave dňa 29.08.1913. Predsedníčka spolku Etelka Varga, rod. Scheffer ju informovala o činnosti spolku.