Évnyitő ünnepély
Informačný článok o zápise na školský rok 1913/1914 na Evanjelickom a.v. gymnáziu v Rožňave: v dňoch 1.-3.09.1913 bude prebiehať zápis žiakov a 4.09.1913 bude slávnostné zahájenie školského roka. Slávnostný príhovor prednesie riaditeľ školy Gustáv (Gusztáv) Adamis.