Beiratások
Pokyny a informácie všetkým záujemcom o štúdium na Evanjelickom a.v. gymnáziu v Rožňave a na Učňovskej škole v Rožňave. Zápisy sa budú konať na gymnáziu 3. a 4.09.1912, slávnostné zahájenie školského roka bude 5.09.1912. Záujemci o štúdium na Učňovskej škole sa môžu prihlásiť osobne u riaditeľa Ladislava (László) Váryho v jeho súkromnom byte na Drázusovej ulici č. 445 v dňoch od 1.-6.09.1913.