Egyházmegyei közgyűlés - r.-l
Referát zo zhromaždenia evanjelickej reformovanej cirkvi Gemera, ktoré sa konalo dňa 26.08.1913 v Tornali. V diskusii vystúpili Juraj (György) Batta a Štefan (István) Kolos, brzotínski kňazi.