Seffer László hagyatéka a muzeumban
Do zbierok Mestského múzea v Rožňave pribudla pozostalosť novinára Ladislava (László) Seffera, rodáka z Rožňavy. Múzeu ju poskytla jeho manželka Mária, rod. Dvozsák. Novinár Mikuláš (Miklós) Markó prepožičal múzeu jeho olejovú podobizeň.