Hirdetmény : Homonna nagyközség elöljáróságátol - Az elüljáróság
Zverejnenie zoznamu prác, ktoré v priebehu r.1904 sa vykonajú v rámci obecnej správy v Humennom. Výzva na prevedenie prác - podľa jednotlivých profesií. Bude sa opravovať radnica, jatky, požiarna zbrojnica sa doplní 1 izbou, vydlaždí sa pravá strana Kúpeľnej ulice a vykonajú sa úpravy potoka v blízkosti radnice. Termín nahlásenia záujmu o vykonanie týchto prác je 1.05.1904.