Hirdetmény - Katzer, František
Oznam richtára v ktorom zverejňuje konanie dražby - prenájom urbariálneho lesa obce Kamenná Poruba na poľovnícke ciele v čase trvania 6 rokov. Verejná dražba sa uskutoční v obci Kamenná Poruba dňa 14.05.1904.