Gyászjelentés
Oznam o úmrtí 68 ročného maliara-súkromníka Júliusa (Gyula) Petrovics dňa 26.04.1904. Pochovaný v Humennom 27.04.1904. Manželka rod. Gizela Farkas, dcéry Gizela vyd. Ödöné Bizet a Alica vydatá Jánosné Szekerák.