Multak emléke : A Haynau korábol - Doby Feöldi, Anton 1826-1908
Pokračovanie štúdie humenského historika o porevolučných perzekúciách, ktorými boli na smrť odsúdení: gróf Mihály Eszterházi st. zo Sedmohradska a gróf Sándor Teleky. Rozhodnutie vyniesla vojenská súdna stolica v Budapešti dňa 6.05.1852