Szinészet
Obšírne hodnotenie hereckých výkonov. Spomínajú sa predstavenia Három kislány (Tri dievčatá), ktoré je nepriaznico hodntoené, A király házasodik (Kráľ sa žení), A háromszög (Trojuholník), A kis barátnő (Malá piateľka). Kladne je hodnotené vystúpenie Oľgy Tombor, Jolany Garami a pani Ács.