Mennek a harangok
Referát zo zhromaždenia Rožňavčanov, ktorí sa za príhovoru opáta-kanonika Štefana Dittela dňa 22.01.1917 rozlúčili so 7 zvonmi z rožňavských kstolov. Budú roztavené pre vojenské účely.