A kath. főgimnázium februári előadása
Na Katolíckom vyššom gymnáziu v Rožňave prebiehajú skúšky hry Dr. Gellérta Gorzó Kapitány György (Kapitán Juraj). V hre bude niekoľko zborových a sólových speváckych vystúpení. Hlavná skúška 14.02.1917, 16.02.1917 žiacke predstavenie, 1. premiéra 17.02.1917.