Andrássy grófok a királynál
Správa o prijatí Gejzu (Géza) a jeho syna Emanuela (Manó) Andrássyho ml. u kráľa Karola IV. vo Viedni dňa 18.01.1917. Kráľovná Zita prijala snúbencov Emanuela A. ml. a Máriu Cholonievszku.