Hárskut - N-r
Správa o úspešnom účinkovaní cirkevného speváckeho zboru z Lipovníka na slávnostnej omši v starobylom kláštornom kostole cisterciánov v obci. Omšu celebroval Eugen Kološ (Jenő Kolos) Kiss, riaditeľ Katolíckeho hlavného gymnázia v Rožňave. Cirkevný zbor vedie Ondrej (Endre) Zéman.