Népfölkelő bemutató szemle
V dňoch 30.-31.01.1917 v Rožňave prebehli vojenské odvody mládencov narodených v roku 1899. V komisii pracovali Dr. Hugo (Hugó) Heincz, mestský úradný lekár, lekár Dr. Ľudovít (Lajos) Hercz a okresný lekár Dr. Dezider (Dezső) Pósch.