Keresk. isk. tanárok gyülése
Správa o pripravovanej výročnej schôdzi Krajinského združenia profesorov vyšších tried obchodných škôl v meste Székesfehérvár. Humenné budú zastupovať Jozef (József) Kováts, riaditeľ a Armín (Áron) Debreceni, profesor z vyššej obchodnej školy.