Meghivó
Pozvánka na valné zhromaždenie notárov okresov Vranov a Stropkov spojené s tanečnou zábavou. Uskutoční sa vo Vranove 28.05.1904. Organizátorom je Spolok notárov Zemplínskej župy. Výnos pôjde na podporu krajinského notárskeho sirotinca.