Pünkösdi meglepetés
Správa o tom, že fotograf J. Halász zo Sátoraljaujhely ponúka svoje služby pre obyvateľov Humenného v čase turičných sviatkov roku 1904. Menovaný sa dostaví s úplne modernými prístrojmi, ktoré zabezpečia kvalitbné fotenie.