Fényes Lajos
Oznam o tom, že zubný technik Lajos Fényes, ktorýpôsobí v župe [Bodrog-]Bács prišiel do Humenného a bude vykonávať všetky zubárske práce. Menovaný už 16 rokov rok, čo rok prichádza na 14 dní vykonávať svoju prx.