Elismerő oklevél
Minister financií ocenil čestným diplomom dvoch aktívnych propagárov vojenskej národnej pôžičky na Gemeri a v Malohonte Ladislava (László) Kovácsa, mešťanostu Rimavskej Soboty a školského župného inšpektora Štefana (István) Biharyho.